üniversite kenti ne demek?

  1. Üniversitelerin günümüzde artık çok yaygın kuruluşlar olmalarına karşın, geleneği, eskiliği ve tarihsel ünü olan kimi üniversitelerin bulundukları kentlere verilen ad.
  2. (en)University town.
  3. (fr)Ville universitaire

üniversite kitaplığı

  1. Ait bulunduğu üniversite toplumuna hizmet sunan, o üniversitenin amaçlarının gerçekleştirilmesine yardımcı olmak üzere çalışan araştırma kitaplığı.
  2. (en)University library.

üniversite bursu

  1. (en)Fellowship.

kent

  1. Şehir
  2. Site.
  3. Başta tecim, işleyim, yönetim ve eğitim olmak üzere çeşitli görevleri bir araya toplayan ve bu görevlerden daha egemen olanına göre yaşam biçimi ve çevresine etkileri bakımından ayrımlı büyük yerleşim özeği.
  4. Şehir, kasaba.
  5. (en)County in southeastern England on the English Channel; the first to be colonized by the Romans United States painter noted for his woodcuts.
  6. (en)County in southeastern England on the English Channel; the first to be colonized by the Romans.
  7. (en)United States painter noted for his woodcuts.
  8. (en)City.
  9. (en)Town.
  10. (en)Civic.

Türetilmiş Kelimeler (bis)

üniversite kitaplığıüniversite bursuüniversite deversiüniversite diplomasıüniversite erkek öğrenci birliğiüniversite ile ilgiliüniversiteüniversite mensubuüniversite mezuniyet kepiüniversite mezuniyetinde giyilen kepüniversalüniversal aletüniversal antidotüniversal haslıküniversal haslikkentilyonkentin iş merkezikentishkentişlerikentkent ailesikent akımıkent atıklarıkent atıklarının yok edilmesikenken drydenken keseykenakenad
Yorumunuzu ve bilginizi paylaşın