örgün eğitim ne demek?

  1. Kişilerin hayata atılmadan, iş ve meslek kollarında çalışmaya başlamadan önce okul veya okul niteliği taşıyan yerlerde, genel ve özel bilgiler bakımından yetişmelerini sağlamak amacıyla belli kanunlara göre düzenlenen eğitim.
  2. Düzenli, planlı, yöntemli biçimde verilen herhangi bir eğitim.
  3. Kişilerin yaşama atılmadan, iş ve meslek kollarında çalışmaya başlamadan önce okul ya da okul niteliği taşıyan yerlerde genel ve özel bilgiler bakımından yetişmelerini sağlamak amacıyla belli yasalara göre düzenlenen eğitim. 2. Düzenli, planlı ve yöntemli biçimde verilen herhangi bir eğitim.
  4. (en)Formal education.
  5. (en)Organized education, formal education.

örgün yağlama

  1. Özellikle büyük araçlarda ve yol makinelerinde birçok bölümün yağ boruları aracılığıyla bir tek yerden yağlanması.
  2. (en)Centralized chassis lubrication.
  3. (al)Zentralschmierung
  4. (fr)Graissage central

örgün

  1. Bir işi gerçekleştirmek amacıyla türlü ve düzenli görevler yapan organlardan oluşan.
  2. (en)Organ.

eğitim

  1. Belli bir bilim dalı veya sanat kolunda yetiştirme, geliştirme ve eğitme işi
  2. Çocukların ve gençlerin toplum yaşayışında yerlerini almaları için gerekli bilgi, beceri ve anlayışları elde etmelerine, kişiliklerini geliştirmelerine yardım etme, terbiye
  3. Bilimi.
  4. Eğitim bilimi.
  5. İlkellerde çocukların ilerde yapacakları işleri, görevleri, davranış biçimleriyle ilgili olarak onların erginlik çağına girinceye dek aileleri, akrabaları ve toplumun yaşlı üyelerince geleneklere uygun biçimde eğitilmeleri, yetiştirilmeleri.
  6. (en)Education.
  7. (en)Training.
  8. (en)Instructional.
  9. (en)Instruction.
  10. (en)Schooling.

Türetilmiş Kelimeler (bis)

örgün yağlamaörgünörgünleşmeörgüörgü bebek patiğiörgü bezemeörgü biçiminde motiförgü bluzörgeörgenörgen eksikliği karmaşasıörgencikörgencilikörörcinördekördek balığıördek dişi ördekeğitimeğitim almakeğitim amacıyla toplanmaeğitim araştırmasıeğitim bilimieğitim biyolojisieğitim boşluğueğitim bölümüeğitim çavuşueğitim dizgesieğiticieğitici eğlenceeğitici elektronik oyuncaklareğitici filmeğitici gümrük vergileri
Yorumunuzu ve bilginizi paylaşın